Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyszemélyes zenészek képes leírás - Esküvői zene.tlap.hu
részletek »

Egyszemélyes zenészek - Esküvői zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoizene.tlap.hu » Egyszemélyes zenészek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bakos Róbert

Bakos Róbert

2009 nyarán tartottam egy céges bulit, amire munkatársaim és kedves barátaim hívtam meg. A zenét egy zenészbarátom 'Bronz Pisti' és társa 'Kelemen Laci' szolgáltatta, a nevük MIXER Együttes.Itt ragadott meg jobban a zenei pálya és vele járó élmények. 2010 tavaszán tanácsokat és segítséget kértem Pisti barátomtól, amelyet ő jó szívvel fogadott. Segített hangszert választani, egy YAMAHA típusú szintetizátort. Megmutatta nekem a zenei alapfogásokat.Folyamatos gyakorlás és tanulás után jobban ráéreztem a zenére és fejlesztettem a felszerelésem.Vettem hangtechnikát és egy KORG Pa500 szintit. Folyamatos tanulás mellet, az egy hangszerrel elhívtak kisebb bulikba, majd több ismeretség és gyakorlás után,nagyobb bulikba is eljutottam.

Cascade Music Jam

Cascade Music Jam

Egy felejthetetlen esküvőnek van néhány elengedhetetlen eleme és kelléke, melyek nélkül nem lesz igazi a nagy nap. Az első és legfontosabb természetesen az ifjú pár, hiszen nélkülük viszonylag nehéz lebonyolítani egy esküvőt. A második legfontosabb talán a kiválasztott helyszín, melynek nem csak vendégek számához és az ifjú pár ízléséhez, de pénztárcájukhoz is igazodnia kell. Szintén sarkalatos elemét képezik egy lagzinak a felszolgált ételek és italok, valamint a megfelelő vőfély vagy ceremóniamester. Azonban ezek mit sem érnek, ha a hangulat nem lesz fergeteges, ehhez pedig a legfontosabb az esküvői zenekar. Az hogy az ifjú pár zenei ízlése milyen, nagyban befolyásolhatja az esküvői zenekar kiválasztását is. Viszont nem szabad elfejteni, hogy bár ez a nap egyértelműen a friss házasokról szól, a vendégsereg igen változatos képet mutathat, melynek köszönhetően a számukra önfeledt szórakozást nyújtó zenék stílusa is igen széles spektrumon mozog. A Cascade Music Jam széles zene repertoárjának köszönhetően egyaránt táncra perdül a nagyit és a fiatal unokatestvér is.

Futó Gábor

Futó Gábor

Zenész családba születtem, ezért aztán életemben kezdettől fogva központi helyet foglal el a zene. Zenei általános iskola mellet zenét tanultam alap, közép, majd felsőfokon zongora szakon. Főállásban gyerekeket tanítok zongorára. A középiskolás évektől kezdve folyamatosan játszottam zenekarokban (volt úgy, hogy háromban is egyszerre) a vendéglátóstól, a rock zenekarig minden féle műfajban. 17 éve fordultam komolyan a szórakoztató műfaj felé, és ez azóta is változatlanul fennáll. Az évek folyamán széles repertoár gyűlt össze a régi jól ismert és közkedvelt daloktól.

Galamb József

Galamb József

1994 óta szórakoztatom műsorommal a közönségem, de szívesen lépek fel távolabbi falvakban és városokban, ill. az ország egész területén, bármilyen jellegű rendezvényeken. Legyen az Lakodalom, Bál, Eljegyzés, Falunap, vagy bármilyen családi esemény. Zenei repertoárom főként mulatós, báli és nosztalgia irányzatú, de emellett megtalálható a mai slágerek azon része is, amely a mulatós műfajban is helyet kaphat. Zenei műsorom és beállításom igyekszem az Ön és Tisztelt Vendégei igényeihez igazítani, a kornak és elvárásoknak megfelelően, a színvonalas előadás és annak érdekében, hogy az emberek jól érezzék magukat attól, amire szükségük lehet egy jó hangulatú buliban.

Horváth János

Horváth János

Engedje meg hogy bemutatkozzam, Horváth János vagyok, szórakoztató-, és vendéglátós zenészként dolgozom már több, mint tíz éve. Zeneszeretetem már kisgyermek korom óta meghatározó szerepet játszik az életemben. Személyemben nemcsak kitűnő lakodalmas zenész, hanem képzett bárzongorista is rejlik, ami annyit jelent, hogy bármilyen stílust szeretne hallani tőlem, azt előadásomban igényesen, kapja meg.

Kocsis János

Kocsis János

Kocsis János vagyok, a barátaimnak és akik már ismernek, csak Janika. 1976-ban születtem Vásárosnaményban és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Beregsurányban nőttem fel. Itt kezdődtek (1995-ben) első, de határozott lépéseim a zeneszolgáltatás irányába. Mindezek mellett az év minden szombatján alkalmi rendezvények zenéit szolgáltatom a mai napig. Ide sorolhatók: Esküvők, Bálok, Születésnapok, Házassági évfordulók, Keresztelők, Partyk, stb. Számomra a zeneszolgáltatás nem munka. A zene az életem. Nincs annál felemelőbb érzés, amikor emberek tömegei élvezik azt a stílust, ritmust, amelyeket én adok Nekik.

Rajzinger László - Lakodalmas zenész

Rajzinger László - Lakodalmas zenész

Rajzinger László - RL Laci - esküvői, lakodalmas, mulatós zenész Közel 7 éve vállalom az egész ország területén esküvők eljegyzések bálok partyk és egyéb rendezvények színvonalas esküvői zene szolgáltatását. Ez idő alatt repertoáromat mind a fiatal mind pedig az idősebb korosztály számára alakítottam ki. Ha egy jót szeretne mulatni keressen bizalommal Önnek nem kell mást tenni mint egy kényelmes cipőt hozni a rendezvényre:) Szeretném még figyelmébe ajánlani honlapom ahol bemutatkozó anyagimat is megtekintheti.

Szabó G György

Szabó G György

1978 agusztusában születtem Gyöngyösön. Zeneiskolai tanulmányaimat hét évesen kezdtem el egy magántanárnál. Hét év klasszikus és három év tánczene zongorázás után Budapesten folytattam tanulmányaimat az Országos Szórakoztató Központ Köbányai studiójában. Négy év múlva előadóművészi diplomával kerekedtem fel Németországba, ahol kisebb - nagyobb megszakításokkal egy éveig zenéltem. De honvágyam lett, így hazajöttem. Ezután a Balatonon, Siófokon kezdtem dolgozni egy trióval. Két nyarat játszottunk itt (felejthetetlen élmény volt). Azóta az ország minden táján megfordultam már. Legtöbbször esküvőkön játszom, de nem ritka a név- és születésnap, a keresztelő és a lány -, legénybúcsúztató rendezvény sem. Természetesen nem csak egyedül vállalok zeneszolgáltatást, hanem duóban, sőt trióban is. A Kékes Duó (esetleg kiegészülve trióvá).

Tuti menü