Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői DJ-k képes leírás - Esküvői zene.tlap.hu
részletek »

Esküvői DJ-k - Esküvői zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoizene.tlap.hu » Esküvői DJ-k
Keresés
Találatok száma - 18 db
A Nászok Ásza - Esküvői DJ

A Nászok Ásza - Esküvői DJ

Pörgős, vidám hangulatú, esküvőre készültök? Esküvői DJ-t kerestek? Ti is 30 körül jártok? Kedvelitek a 90-es évek zenéit? Döntésetek előtt szeretnétek egyik bulimat élőben is megnézni? Jó hírem van, megtaláltuk egymást! Szücs Viktor / DJ WickSilver vagyok. 1976-ban születtem. 1996 óta dolgozom DJ-ként, 2008 óta foglakozom esküvők zenei feladatainak ellátásával. Mint az ország egykori legnagyobb retro klubjának, a RETROPOLIS disco-nak a rezidens DJ-je, bizton állíthatom, hogy esküvőtökön, csak is kedvenc zenéitek szólnak majd és sokszor lesz hangos az ének... Kérjetek személyre szabott ajánlatot!

Az Esküvők DJ-je, Vinch Enzo

Az Esküvők DJ-je, Vinch Enzo

Az esküvői dj megoldja a hang és fénytechnikai, zeneszerkesztési kérdéseket, valamint egész éjjel szórakoztató műsort prezentál, pihenő nélkül, egy személyben, nem utolsó sorban elérhető áron. A DJ az, aki először érkezik az esküvő helyszínére és utoljára hagyja el azt. Laptop nélkül dolgozom, én a hagyományos technikás mixelő lemezlovas vagyok. Tagja vagyok a magyarországi DJ-ket tömörítő csoportnak a DJ Szövetségnek. MAHASZ által jogosított hanganyagokkal dolgozom, tehát a vonatkozó szerzői jogi törvényeknek megfelelően tevékenykedem. Alkoholt nem fogyasztok a munkám során. A DJ szolgáltatáson kívül többféle dologban segíteni a pároknak. Füstgép, Buborékfújó gép, LOVE óriásbetűk, 3D-s lézer, LED-es faldekoráció. Tudjátok miért dolgoznak velem párjaim? Ha kíváncsi vagy a válaszra, látogass el weboldalamra.

Best Of Disco - esküvői DJ

Best Of Disco - esküvői DJ

A Best Of Disco csapatában minden dj azért dolgozik, pontosabban együtt bulizik a közönséggel, hogy felejthetetlen élményt adjon a Ti bulitokon is. A nagy nap folyamán lehetőség van a rólatok előre elkészített kisfilm vagy slideshow projektoros kivetítésére. Mindig van nálunk két mobil mikrofon, hogy a köszöntéseket be tudják mondani az esküvő vendégei. Az esti buliról képeket készítünk, amiket utólag elküldünk e-mailben, hogy sokáig emlékezetes maradjon az esküvői jó hangulat. Amikor pedig már elég mulatós a jókedv, akkor jöhet az éneklés, a karaoke.

DJ Budapesti esküvőkre

DJ Budapesti esküvőkre

Esküvő előtt áll? Akkor biztosan határozott elképzelése van már arról, hogy milyen egy jó esküvői DJ. Alapvető tulajdonságai közé tartozik a felkészültség és a megbízhatóság. Emellett persze fontos, hogy szórakoztasson az ifjú pár és a násznép kívánságai alapján. Igen, az esküvő DJ kiválasztása nem könnyű feladat. Mégis, ha alaposan utánajár a lehetőségeknek, biztosan talál kedvére valót. Manapság rengeteg rendezvény DJ foglalkozik esküvők, egyéb események lebonyolításával is, így érdemes a kutatást itt kezdenie.

Dj és Élőzene esküvőre

Dj és Élőzene esküvőre

A Retroparty kb 2005 óta foglalkozik esküvők zenei feladatainak lebonyolításával. Tevékenységünk minden évben bővül, ezért a mára már országos szinvonalú repertoárral és zenei megoldásokkal állunk az ifjú párok rendelkezésére. Egyedülálló módon lehetőség van Dj + Élőzene formációra is, ezzel maximálisan ki tudjuk szolgálni minden korosztály zenei igényét.

Dj Richie

Dj Richie

Referenciákat, tájékoztató árakat, képeket, zenéket, mixeket, videókat találhattok a weboldalamon! Kiemelt tevékenységemnek tartom az esküvői DJ-zeneszolgáltatást és egyben a ceremóniamesteri feladatok ellátását. A ceremóniamesteri munka része a diszkó programomnak, és hangsúlyozom, hogy ezt nem a népies formában valósítom meg! Megrendelőimnek ez a plusz szolgáltatásom nem jelent további költséget! A ceremóniazenék összeállítását és hangosítását is vállalom. Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert slágerzenékkel szórakoztatok, több stílusban: Retro Disco, Nosztalgia, Funky, Latin, Dance, magyar sikerek, valamint a fogadás és a vacsora idejére kellemes melódiákból összeállított háttérzene szól, megbeszélés szerint. Kulturált, minőségi hang- és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő, minden részvevő számára. Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is! A bemutatkozóm hátterében 34 év szakmai tapasztalat és számos referencia áll!

Dj Tony - esküvőre Dj és élőzene

Dj Tony - esküvőre Dj és élőzene

Partit tervezel és szeretnéd, hogy az esemény mindenben az elképzelésed szerint valósuljon meg? Akkor látogass el Dj Tony weboldalára, ahol az információk megadása után azonnal letöltheted az ártájékoztatót! Amit kínálok: professzionális zenei megoldások nem olcsón, azoknak a megrendelőknek, akik igényesek és szeretik a prémium minőséget a rendezvényükön. Az évtizedeket átölelő - több mint 10 000 dalból álló - zenei kínálat biztosan tartalmazza a Te kedvenc zenédet is, vagy legalább egy hasonló finom kis muzsikát. Oldalamon megtekintheted az eddigi bulikon készült fényképeket. Hívj bizalommal napközben tíztől-tízig!

Esküvő DJ Budapest

Esküvő DJ Budapest

Esküvő DJ Budapesten és országosan. Komplett hang és fénytechnikával rendelkezem. Zenei megoldást nyújtok esküvőkre, céges rendezvényekre, születésnapra és bármilyen olyan eseményre, ahol felmerül a zene és a tánc kérdése. Zenei repertoárom számtalan-többféle stílusban mozog, az elmúlt 60 év magyar és nemzetközi slágereivel és napjaink kedvenceivel. Szívesen hangosítom a polgári szertartást is az esküvő helyszínén. Alkoholt nem fogyasztok az esküvőn, ezért garanciát is vállalok, 100%-ban mentálisan is a Ti Nagy Napotokra koncentrálok. Számomra fontos, hogy minden korosztály, minden vendég bulizzon, táncoljon kedvenceire. Keressetek az ingyenes esküvői dj árak miatt: Esküvő DJ Budapesten: Tel: 06-30-419-9397 E-mail: slager@slagerdj.hu

Esküvői Dj - Megfizethető ár!

Esküvői Dj - Megfizethető ár!

Több, mint 20 éve foglalkozunk lemezlovas - esküvői Dj - szolgáltatással. Nem számít, hogy kisebb családias vagy nagy társaságról van szó, mi mindíg arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalat nyújtsuk a esküvőn, bulin, rendezvényen... A mostani időkben javában kezd visszatérni a retro láz. Mi ennek a felelevenítésében tudunk segítséget nyújtani. Néhány szó a retróról: limbó, vonatozás, zorba, macarena... Szerintem ennél többet senkinek nem kell mondani ahhoz, hogy eszébe jussanak a régi retro bulik és élmények. Nálunk nincsenek megvalósíthatatlan álmok. Weboldalunkon lehetőségetek van közvetlen árajánlatot kérni tőlünk, melyre 1 napon belül válaszolunk. Továbbá képek, videók, szolgáltatás leírások is megtalálhatók rólunk. Egy buli, ami RÓLATOK szól!

Hirdetés
Esküvői DJ - Szücs Viktor

Esküvői DJ - Szücs Viktor

Esküvői Dj szolgáltatásommal tudom biztosítani esküvőtökre mindazt, amit már akár gyermekkorotokban megálmodtatok. Tudok segíteni a polgári házasságkötési ceremóniának a kihangosításában is. Ide külön telepített hangszórókkal érkezem. De van megoldás másra is. Például a terem falának megvilágítására. tényleg sok mindenben tudok segíteni. Nálam lehet zenét is kérni. Nyugodtan kérhettek mulatós zenét is, de a mai slágerektől sem zárkózom el, épúgy, mint például a nagyszülők kedvenc keringőjétől sem. Sok rock&oll sok twist, sok sok retro disco sláger tud szólni. Egyszerűbben fogalmazva az elmúlt 50 év kiváló slágereiből csemegézve állítom össze a zenei vonalat. Profi szolgáltatás, elérhető ár!

Esküvői Dj service

Esküvői Dj service

Nem tudom milyen stádiumában tart az esküvő szervezésének, de akár még csak tervezi (első lépések), akár már konkrét elképzelései vannak, esetleg kétségbeesetten keres valakit a szolgáltatást az utolsó pillanatban lemondó kollégahelyett, mi igyekszünk használható ötletekkel, javaslatokkal és konkrét megoldásokkal is szolgálni.

Esküvői szokások

Esküvői szokások

Napjainkban a koszorúslányokat a mennyasszony baráti, családi köréből választja ki. Régen az esküvői hagyományok szerint, azért volt szükség koszorús lányokra hogy a mennyasszonnyal egyforma ruhát öltve megvédjék a rossz szellemektől. Manapság a koszorús lányok színes ruhába öltöznek, a fehér ruha a leendő ara kiváltsága. A karikagyűrű az esküvői szokások központi eleme, hiszen ez a házasság örökkévalóságát szimbolizálja. A férfi házassági szándékát fejezi ki vele. A jegygyűrűk tekintetében óriási választék, csakis anyagiak függvénye a választás.

Esküvőre DJ & Buborékfújó Gép

Esküvőre DJ & Buborékfújó Gép

Hivatásos DJ, számlával, egy olyan bulin ahol Ti és a Násznép vagytok a központban. Buli az elmúlt 60 év slágereivel, hogy a nagymama is táncoljon, és hogy a fiatalok is reggelig bulizzanak, mindezt olyan koncepció szerint, hogy ne legyen unalmas az este senkinek. Buborékfújó gép és a polgári szertartás hangosítás is a tevékenységünk közé sorolható. Gondoskodom a hang - fény és látványtechnikai, zeneszerkesztési kérdésekről. Estétől reggelig zenés-táncos, szórakoztató műsort nyújtok szünet, megállás és pihenő nélkül, kedvenc slágereink eredetiben szólnak, ahogy azt megszoktuk. Polgári szertartás hangosítása az általatok kért dalokkal, mikrofonnal. A vendégvárás és az érkezés alá finom háttérzene szolgáltatása.

Esküvőre DJ-k, ceremóniamesterek

Esküvőre DJ-k, ceremóniamesterek

Esküvőkre, lakodalmakra, illetve minden olyan rendezvényre, ahol a házasulandók és a velük ünneplők kellemes környezetben mulathatnak! Weblapunk ? a lakodalom.hu ? egy olyan honlap, ahol a szolgáltatók és az esküvőjüket tervező párok egymásra találhatnak. Arra kérjük kedves leendő partnereinket, hogy éljenek ezzel a remek lehetőséggel, és regisztráljanak ingyenesen a számukra legmegfelelőbb kategóriákba! A további információkat a weboldalunkon találhatja meg. A lakodalom elvárt hangulata a jókedv. A jókedvre derítés szakembereit keresve találtál ide? Tovább ne lépj! Legyen az a szó vivője, bárhogyan is hívatja önmagát: Vőfély, ceremóniamester, moderátor...stb. Legyen az a zene gazdája: Zenész vagy lemezlovas. Legyen az a tánc bármely ágának művésze...itt várnak reád, egymás mellett szorosan...(és még mások is sokan) !!!

Fazekas János DJ.

Fazekas János DJ.

Dj Öcsi a méltán népszerű és elismert Suri Imre mellett egy Székesfehérvár közelében fekvő település disco-jában kezdte pályafutását és több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik, az eltelt idő alatt több ezer céges és privát rendezvényt bonyolított le, zenélt végig. Ennek tükrében bátran mondhatjuk, hogy Dj Öcsi minden korosztályt szórakoztatott már, jól ismeri a felmerülő igényeket. Referenciáit külön menüpont alatt olvashatjátok.

lagzidj.hu

lagzidj.hu

Lakodalmakon, esküvőkön vállalunk professzionális zeneszolgáltatást. A lagzidj.hu csapata, Magyarország egész területén vállal rendezvényeket, melyet a legmodernebb DJ technikával, fénnyel és igazi party hangulattal tálal. Zenei repertoárunk a Discotól a Retróig, minden stílust felölel, illetve kérés szerint, a pár által megadott zenei listából is dolgozunk.Amennyiben egy felejthetetlen lakodalomra vágysz, keress minket, és mi bebizonyítjuk, hogy életed legfergetegesebb hangulatát varázsoljuk, az igazán jelentős estéken.

Partymester - Esküvői Dj

Partymester - Esküvői Dj

A Partymester Dj Team közel 10 éve foglalkozik rendezvények lebonyolitásával. Minden tagunk maximálisan képzett (OKJ vizsgával rendelkező), illetve legálisan és jogtisztán dolgozó tapasztalt lemezmovas Elsődleges célunk, hogy az adott bulin mindenki jól tudja érezni magát. Ezért rendszeresen egyeztetünk minden megrendelőnkkel a legapróbb részletekről a rendezvények előtt. Mindezt próbáljuk mindenki számára megfizethető, az átlagnál kedvezőbb áron nyújtani. Esküvői Dj szolgáltatásunk ára változatlan maradt, 50 ezer forinttól elérhető ! Fő profilunk az esküvő, de szivesen vállalunk céges rendezvényeket és születésnapokat is országszerte.

Tuti menü