Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői zenéről képes leírás - Esküvői zene.tlap.hu
részletek »

Esküvői zenéről - Esküvői zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoizene.tlap.hu » Esküvői zenéről
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bevonuló zene polgári szertartásra

Bevonuló zene polgári szertartásra

Régóta tudjuk, hogy a hangulatot a zene is nagyban befolyásolja. Hiszen a lakodalom egyik fontos kelléke a megfelelő zenekar kiválasztása. De a zene már a polgári szertartáson is jelen van, ott sem kevésbé fontos feladattal. A legtöbb házasságkötő teremben lehetőség van saját zenére bevonulni a szertartásra, legyen az élő előadás, vagy éppen felvételről, CD-ről felcsendülő muzsika. De mégis milyen zenét válasszunk? Cikkünkben összeválogattunk néhány lehetséges jelöltet, amelyeket szívesen ajánlunk bevonuló zenének.

Esküvői zenék listája

Esküvői zenék listája

Az esküvő három fő eseményből áll, amelyek alá zenei aláfestésként zeneszámot választhat a pár: bevonulás, aláírás (gyűrűhúzás) és kivonulás. Az úgynevezett alapesküvőn túl a jegyesprnak lehetősége van szülőköszöntést, illetve pezsgős koccintást is kérni, melyekhez szintén szükséges zenét választani. Így a zenék sorendje: Bevonuló zene, aláíró (gyűrűhúzó) zene, szülőköszöntő zene, pezsgőző zene, kivonuló zene.

Kedvelt esküvői zenék

Kedvelt esküvői zenék

A házasságkötéshez általában komolyzenei repertoárból szokás válogatni, az esemény emelkedettségének hangsúlyozására, de ha úgy érezzük, hogy ez annyira távol áll tőlünk, hogy semmiképpen nem tudnánk vele azonosulni, válasszunk nyugodtan könnyűzenei darabok közül.

Zene az ifjú pár első táncához

Zene az ifjú pár első táncához

Miért ne kövessük a hagyományokat? Semmi sem fejezi ki jobban azt az érzést, hogy friss házas vagy, mint az ifjú pár első tánca. Válassz ezekből a klasszikus esküvői dalokból és garantáltan emlékezetes lesz az első táncotok!

Zenék a szertartáson

Zenék a szertartáson

A szertartás aláfestő zenéje, mint minden más is az esküvőn, erősen ízlés dolga és gondos mérlegelést igényel a menyasszony és a vőlegény stílusához és elképzeléseihez leginkább illő zenei összeállítást megtervezése. A zene kiválasztását természetesen befolyásolja az esküvő stílusa és a helyszín hangulata is.

Tuti menü