Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Háttérzene szolgáltatók képes leírás - Esküvői zene.tlap.hu
részletek »

Háttérzene szolgáltatók - Esküvői zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoizene.tlap.hu » Háttérzene szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Arpeggio rendezvényzene

Arpeggio rendezvényzene

A klasszikus zenei életben és a rendezvények zenei szervezésében eltöltött évek tapasztalata, hogy mennyire nem egyszerű a házasulandóknak és a rendezvényszervezőknek a különböző hangszeres művészek és műsorok közötti választás. Nem elég a hangszerhez mesteri módon érteni: a pontosság, külső megjelenés, megfelelő kommunikációs képesség éppúgy fontos. Jónéhány nagyszerű, megbízható zenészt ismertem meg az évek során, akik nemcsak minden helyzetben megállják a helyüket, de hangszereikkel és széles repertoárukkal minden műfajban otthon vannak.

Bajtala Emese hárfaművész

Bajtala Emese hárfaművész

8 évesen kezdtem el hárfázni, 16 évesen már hivatásos szimfonikus zenekarokban játszottam. Diplomáimat 1993-ban a budapesti Tanárképző Főiskolán, majd 1997-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztem. A legjelentősebb fővárosi zenekarokban játszottam, így Európa számos országában vendégszerepeltem. 2002-ben és 2008 őszén felléptem a IV.illetve a X. Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztiválon. 2002-től kezdve inkább a szóló és kamarazenei koncertek kerültek előtérbe. Repertoárom az évek során jelentősen bővült, így a komolyzenén kívül játszom ír, tiroli, latin zenét, musicalt, sanzont, film és popzenét is. Figyelemre méltó műsorom van a jazz és az 50-es évek amerikai zenéjének világából is. Legújabb megjelent Cd-m is ennek az időszaknak a zenéit tartalmazza. A lemez címe, Tea Kettesben (Tea for Two) és a New Orleans-i klubok, kávéházak hangulatát idézi.

Brillante női vonósnégyes

Brillante női vonósnégyes

A Brillante női vonósnégyes esküvőre, partyra, rendezvényre, önálló koncertre egyaránt várja az Ön felkérését. A Vonósnégyes tagjai képzett, gyakorlattal rendelkező fiatal zeneművész hölgyek a Pannon Filharmonikusok zenekarból. Együttesünket azzal a céllal hívtuk életre, hogy hogy az Ön rendezvényét különlegessé és emlékezetessé tegyük. Amit kínálunk: négy fiatal hölgy patinás hangszereken élőzenével varázsolja el a megjelenteket. A rendezvény stílusától függően Önnek lehetősége van klasszikus vagy könnyűzenei darabokból választani.

Carmine vonósnégyes

Carmine vonósnégyes

Könnyű és komolyzenei művek színes palettájáról válogathat az, aki felismeri az élő vonós zene varázsát, és igazán exkluzívvá szeretné tenni rendezvényét. Legyen az konferencia, esküvő, házassági évforduló, kiállítás megnyitó, itt könnyedén megtalálja az alkalomhoz illő melódiákat.

Flusznik Elemér

Flusznik Elemér

Egyedi szolgáltatásommal szeretném felkelteni az érdeklődésüket. Bizonyára Önök is voltak már vendégek Családtagjaik vagy Barátaik esküvőjén. Kínos pillanatokat élhettek át a várakozások alkalmával. Csönd, ismeretlen emberek, és a kérdés: meddig kell még várni? Bizony lehet igy is várakozni az ifjú párra, de én ajánlanék egy másik lehetőséget: Próbálják behunyni a szemüket, és most várakozzanak úgy, hogy a régmúlt hangulatát idéző verkli dallama színesíti a várakozást. Nagyanyáink és Nagyapáink a meghatottságtól könnyező szemük mosolygásával idézik a gyerekkorukat, és gyerekek zeneszóra táncoló lábukkal tehetik majd még színesebbé ezeket a perceket. Máris sok-sok élményt idéző öröm és emlék tör elő a szertartásra várva.

Ökrös Tibor hegedűművész, prímás

Ökrös Tibor hegedűművész, prímás

Ökrös Tibor hegedűművész, prímás vagyok, a Citadella Gypsymphony Orchestra és a Boulanger Szalonzenekar vezetője. 1970.-ben születettem Budapesten, híres zenész család tagjaként. Édesapám, id. Ökrös Tibor nagybőgőművész. Nem volt nehéz eldöntenem, hogy zenész leszek. Már egészen kicsi korom óta érdekelt a zene. Egész nap a csak a zenét hallottam. Édesapám nappal gyakorolt este koncertre járt. Anyai nagybátyám, Gányi László neves hegedűművész , (Országh Tivadar hegedűművész, zeneprofesszor növendéke), a Bajor Királyi Rádiózenekar első koncertmestere volt 25 évig, egészen 1998.-ban bekövetkezett haláláig. 1976.-ban, 6 éves korában kezdtem a zenetanulást a Budapest XI.ker. Állami Zeneiskolában. Először, csak szolfézst, majd egy év múlva kezdtem a hegedűtanulást. Első hegedűtanárom, Grimm Anna volt. Itt 3 évig tanultam hegedülni, majd 1980.-ban, átkerültem a Budapest VI.ker. Állami Zeneiskolába. Tanárom itt először Mohai Éva a Magyar Állami Operaház tagja, majd Balán Zsuzsa, később Koos Károly lett. 1984.-ben meghallgatott az ország egyik legjobb zenepedagógusa, aki zeneszerző és a világhírű Rajkó Zenekar karmestere volt. Szerencsém volt és felvett a tanítványai közé. Így a világhírű zenekarba is bekerülhettem.

Raffay Zsófi

Raffay Zsófi

Nem kell sokat gondolkodnom, ha azt kérdezik, mi a legfontosabb dolog az életemben: a zene. Nyolc éves koromban kezdtem csellózni, hat évvel késobb pedig gitározni, ez utóbbi hagszeren játszom ma is klasszikus darabokat, flamencót és latin zenét. 2005-ben az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karán pedagógia szakon szereztem diplomát, de már 2000 óta nem csak játszom, hanem tanítok is gitározni.

Silversong

Silversong

Több mint 40 éves zenei tapasztalattal, rutinnal, és nem csak ezt az időszakot átölelő, de napjainkban is folyamatosan bővülő repertoárral rendelkezem, minden zenei stílusban és műfajban a 40-es évektől napjainkig. Meghívásom volt több európai országba, és az USA-ban is zenéltem, így műsoromban sok világsláger is helyet kapott, természetesen a hazai paletta minden kiválóságaival együtt. Általában egyedül lépek fel a kornak megfelelő technikai háttérrel, de igény szerint lehetőség van kiváló zenészekkel együtt is bármilyen felállásban. Rugalmasan alkalmazkodom a megrendelőim elképzeléseihez, stílusban, műfajban egyaránt. Legyen az esküvő, családi esemény, baráti összejövetel, party, céges rendezvény, háttérzene, külföldi csoportoknak vacsorazene, és minden olyan rendezvény, amely színvonalas zeneszolgáltatást igényel.

Tuti menü