Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karaoke az esküvőre képes leírás - Esküvői zene.tlap.hu
részletek »

Karaoke az esküvőre - Esküvői zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoizene.tlap.hu » Karaoke az esküvőre
Keresés
Találatok száma - 5 db
Best of Karaoke

Best of Karaoke

A karaoke néven ismert szórakoztatási forma Japánból származik, jelentése üres zenekar.Műsorunk tovább szinesíthető akusztikus hangszerekkel. Napjainkban egyre divatosabb esküvőkön is a karaoke szolgáltatás.

Karaokest

Karaokest

Legyél biztos rendezvényed sikerében! Legyen az születésnap, névnap, leánybúcsú, legénybúcsú, esküvő, házavató, céges parti, családi nap, de akár még road show megszervezése. Nem kell foglalkoznod, a hangosítással, a DJ - vel, karaoke-val, műsorokkal, csak azzal kell törődnöd, hogy Te és a vendégeid jól érezzétek magatokat, és ehhez mi biztosítjuk a zeneszolgáltatás, azaz a szomszédhergelés minden formáját.

Karaván Karaoke

Karaván Karaoke

Csapatunk - több éves, a szórakoztatóiparban szerzett tapasztalattal a háta mögött, egy igen kellemes feladatba vágott bele: szerettük volna meghonosítani és népszerűvé tenni Békés megyében is a karaoke-t, a szórakozásnak azon formáját, ahol a vendég a főszereplő! Ez sikerült is, mára nagyon sok helyen megtalálhatóak vagyunk ebben a megyében. A Karaván Karaoke rengeteg, kiválóan énekelhető külföldi és magyar slágerrel rendelkezik, melyek között mindenki megtalálhatja kedvencét, egészen a '60-as évekig visszamenőleg. Stábjaink technikai apparátusai is kifejezetten a karaoke bulikhoz lettek összeállítva: profi hang és kivetítés, igény esetén fényekkel is. (Erről kérés esetén részletes leírást tudunk küldeni, ami tartalmaz minden eszközt és paramétert.) És persze itt van a Karaván Karaoke csapata.

No para karaoke

No para karaoke

A világslágerekből és hazai örökzöldekből összeállított műsor alatt a nézők ugyancsak belebújhatnak kedvenc sztárjaik bőrébe, hiszen a No Para Karaoke során feliratozott klipek segítenek, hogy együtt fújhassuk a népszerű dalokat.

Profi Karaoke Team

Profi Karaoke Team

Ha unja már a megszokott bulikat, bízza profikra a buliját és a Profi Karaoke Team garantálja Önnek a felejthetetlen élményt! Gondoljon bátran cégünkre, ötleteinkkel, technikai hátterünkkel, megbízható csapatunkban meg fogja találni az Ön számára legmegfelelőbb partnert! Hívjon minket bizalommal, hogy rendezvényét olyanná tegyük amilyenné Ön szeretné! Csapatunk professzionális felszereléssel, profi hang-, fény- és vizuáltechnikával teszi élményekben gazdaggá és felejthetetlenné az Ön rendezvényét. Cégünk tagja a Magyar Karaoke gyártók és felhasználók Egyesületének, így csak kiváló minőségű és minden esetben legális alapokat használunk.

Tuti menü