Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői zene linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Esküvői zene képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoizene.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 88 db
4 for you partyzenekar

4 for you partyzenekar

Zenekarunk igyekszik minden zenei ízlést kielégíteni, széles repertoárunk az 50-es évektől napjainkig átfogó válogatást nyújt hazai és nemzetközi slágerekből. A zenék menüpontban próbáljuk bemutatni zenei palettánk sokszínűségét. Az itt hallható műfajok bármelyikéből akár egész estés műsort tudunk szolgáltatni. Honlapunk böngészéséhez jó szórakozást kívánunk és reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!

A Nászok Ásza - Esküvői DJ

A Nászok Ásza - Esküvői DJ

Pörgős, vidám hangulatú, esküvőre készültök? Esküvői DJ-t kerestek? Ti is 30 körül jártok? Kedvelitek a 90-es évek zenéit? Döntésetek előtt szeretnétek egyik bulimat élőben is megnézni? Jó hírem van, megtaláltuk egymást! Szücs Viktor / DJ WickSilver vagyok. 1976-ban születtem. 1996 óta dolgozom DJ-ként, 2008 óta foglakozom esküvők zenei feladatainak ellátásával. Mint az ország egykori legnagyobb retro klubjának, a RETROPOLIS disco-nak a rezidens DJ-je, bizton állíthatom, hogy esküvőtökön, csak is kedvenc zenéitek szólnak majd és sokszor lesz hangos az ének... Kérjetek személyre szabott ajánlatot!

Akkord Band

Akkord Band

Mint ahogyan mindenki tudja, egy sikeres bulinak mulatságnak a jó zene a lelke. Tisztában vagyunk vele, hogy a zenekar kiválasztása nehéz, és komoly körültekintést igénylő döntés, hiszen a zeneszolgáltatás minősége nagyban tudja emelni, de rossz választás esetén sajnos rontani is, egy esemény színvonalát. Ha igényes, felejthetetlen élőzene szolgáltatást keresel, akkor az alábbiakban együttesünket, az Akkord Band erdélyi - brassói - zenekart szeretnénk szíves figyelmedbe ajánlani, mert sokszínű repertoárjával és kitűnő, igényes hangzásával kimondottan a Te és Vendégeid igénye szerint fog muzsikálni...

Amazonas zenekar

Amazonas zenekar

Az Amazonas rendezvényzenekar a gondtalan vendéglátás és a jó hangulat garanciája.Mindezt igényes tánczenével ajánljuk, mialatt az Ön dolga a felhőtlen szórakozás. Több száz hangulatos rendezvény tapasztalata után bízza ránk magát, és vendégeit kedvük szerint mulattatjuk.

Arpeggio rendezvényzene

Arpeggio rendezvényzene

A klasszikus zenei életben és a rendezvények zenei szervezésében eltöltött évek tapasztalata, hogy mennyire nem egyszerű a házasulandóknak és a rendezvényszervezőknek a különböző hangszeres művészek és műsorok közötti választás. Nem elég a hangszerhez mesteri módon érteni: a pontosság, külső megjelenés, megfelelő kommunikációs képesség éppúgy fontos. Jónéhány nagyszerű, megbízható zenészt ismertem meg az évek során, akik nemcsak minden helyzetben megállják a helyüket, de hangszereikkel és széles repertoárukkal minden műfajban otthon vannak.

Az Esküvők DJ-je, Vinch Enzo

Az Esküvők DJ-je, Vinch Enzo

Az esküvői dj megoldja a hang és fénytechnikai, zeneszerkesztési kérdéseket, valamint egész éjjel szórakoztató műsort prezentál, pihenő nélkül, egy személyben, nem utolsó sorban elérhető áron. A DJ az, aki először érkezik az esküvő helyszínére és utoljára hagyja el azt. Laptop nélkül dolgozom, én a hagyományos technikás mixelő lemezlovas vagyok. Tagja vagyok a magyarországi DJ-ket tömörítő csoportnak a DJ Szövetségnek. MAHASZ által jogosított hanganyagokkal dolgozom, tehát a vonatkozó szerzői jogi törvényeknek megfelelően tevékenykedem. Alkoholt nem fogyasztok a munkám során. A DJ szolgáltatáson kívül többféle dologban segíteni a pároknak. Füstgép, Buborékfújó gép, LOVE óriásbetűk, 3D-s lézer, LED-es faldekoráció. Tudjátok miért dolgoznak velem párjaim? Ha kíváncsi vagy a válaszra, látogass el weboldalamra.

B-Boogie Band

B-Boogie Band

Egyedi hangzás, egyedi zenekari felállás: mester és tanítványai - Hajdu Benedek jazz tanszakot végzett zenetanár, és két tanítványa 2008-ban megalapították a B-Boogie Band-et.A Budapesti Bartók Béla Jazz Tanszak hallgatója volt, valamint 7 évig katonazenészként játszott a Határőrség Központi Zenekarában, a folytatásban pedig több mint 20 évig zene-, és ének-tanárként tevékenykedett a Dömsödi Dezső Lajos Alapfokú Művészeti Iskolában.

Bajtala Emese hárfaművész

Bajtala Emese hárfaművész

8 évesen kezdtem el hárfázni, 16 évesen már hivatásos szimfonikus zenekarokban játszottam. Diplomáimat 1993-ban a budapesti Tanárképző Főiskolán, majd 1997-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztem. A legjelentősebb fővárosi zenekarokban játszottam, így Európa számos országában vendégszerepeltem. 2002-ben és 2008 őszén felléptem a IV.illetve a X. Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztiválon. 2002-től kezdve inkább a szóló és kamarazenei koncertek kerültek előtérbe. Repertoárom az évek során jelentősen bővült, így a komolyzenén kívül játszom ír, tiroli, latin zenét, musicalt, sanzont, film és popzenét is. Figyelemre méltó műsorom van a jazz és az 50-es évek amerikai zenéjének világából is. Legújabb megjelent Cd-m is ennek az időszaknak a zenéit tartalmazza. A lemez címe, Tea Kettesben (Tea for Two) és a New Orleans-i klubok, kávéházak hangulatát idézi.

Bakos Róbert

Bakos Róbert

2009 nyarán tartottam egy céges bulit, amire munkatársaim és kedves barátaim hívtam meg. A zenét egy zenészbarátom 'Bronz Pisti' és társa 'Kelemen Laci' szolgáltatta, a nevük MIXER Együttes.Itt ragadott meg jobban a zenei pálya és vele járó élmények. 2010 tavaszán tanácsokat és segítséget kértem Pisti barátomtól, amelyet ő jó szívvel fogadott. Segített hangszert választani, egy YAMAHA típusú szintetizátort. Megmutatta nekem a zenei alapfogásokat.Folyamatos gyakorlás és tanulás után jobban ráéreztem a zenére és fejlesztettem a felszerelésem.Vettem hangtechnikát és egy KORG Pa500 szintit. Folyamatos tanulás mellet, az egy hangszerrel elhívtak kisebb bulikba, majd több ismeretség és gyakorlás után,nagyobb bulikba is eljutottam.

Hirdetés
Best Of Disco - esküvői DJ

Best Of Disco - esküvői DJ

A Best Of Disco csapatában minden dj azért dolgozik, pontosabban együtt bulizik a közönséggel, hogy felejthetetlen élményt adjon a Ti bulitokon is. A nagy nap folyamán lehetőség van a rólatok előre elkészített kisfilm vagy slideshow projektoros kivetítésére. Mindig van nálunk két mobil mikrofon, hogy a köszöntéseket be tudják mondani az esküvő vendégei. Az esti buliról képeket készítünk, amiket utólag elküldünk e-mailben, hogy sokáig emlékezetes maradjon az esküvői jó hangulat. Amikor pedig már elég mulatós a jókedv, akkor jöhet az éneklés, a karaoke.

Best of Karaoke

Best of Karaoke

A karaoke néven ismert szórakoztatási forma Japánból származik, jelentése üres zenekar.Műsorunk tovább szinesíthető akusztikus hangszerekkel. Napjainkban egyre divatosabb esküvőkön is a karaoke szolgáltatás.

Bevonuló zene polgári szertartásra

Bevonuló zene polgári szertartásra

Régóta tudjuk, hogy a hangulatot a zene is nagyban befolyásolja. Hiszen a lakodalom egyik fontos kelléke a megfelelő zenekar kiválasztása. De a zene már a polgári szertartáson is jelen van, ott sem kevésbé fontos feladattal. A legtöbb házasságkötő teremben lehetőség van saját zenére bevonulni a szertartásra, legyen az élő előadás, vagy éppen felvételről, CD-ről felcsendülő muzsika. De mégis milyen zenét válasszunk? Cikkünkben összeválogattunk néhány lehetséges jelöltet, amelyeket szívesen ajánlunk bevonuló zenének.

Biber duó

Biber duó

Bálok , mulatságok , esküvők és rendezvények zenei lebonyolítása. Hangszereink: konga , szaxofon , szintetizátor és tangóharmonika.Igény szerint kisebb rendezvények egyszemélyben is szintetizátorral, tangóharmonikával.

Bibuczi esküvői zenekar

Bibuczi esküvői zenekar

A Bibuczi zenekar 1992-ben, zenetanárokból alakult. Hangszereléseinkben próbáljuk a háromfős zenekarunkból adódó lehetőségeket minél inkább kibővíteni, a kötöttségeket a technika segítségével a lehető legalacsonyabb szintre csökkenteni. Hangtechnikai berendezésünk bármilyen beltéri, vagy szabadtéri rendezvény hangosítására egyaránt alkalmas, így ha Ön esküvőre, lakodalomra, vagy más fajta rendezvényre egy igazi partizenekart keres naprakész repertoárral, akkor látogasson el oldalunkra és hívjon minket bizalommal!

Black Velvet

Black Velvet

Több éves tapasztalat alapján tud minőségi zenei szolgáltatást nyújtani ezen rendezvényeken zenekarunk. Mivel ma már csak a zeneszolgáltatás kevés, így nagy hangsúlyt fektetünk a megjelenésre és a színpadi előadásmódra is! Az egyedi és igényes megjelenéssel elsőként jelent meg a Black Velvet zenekar a zeneipari piacon, az elegancia épp olyan fontos, mint a zenekar tökéletes hangzása. Számos esküvő, céges rendezvény és más zenei rendezvény tapasztalata áll mögöttünk, mind belföldön és külföldön egyaránt. Széleskörű referenciánk mellett még a Black Velvet büszkélkedhet 2010 óta azzal is, hogy az AIDA cég óceánjáró hajójának visszatérő zenekara lett! Fiatalos lendületünkkel kiszolgálunk az általunk játszott rendezvényeken igazán széleskörű korosztályt és zenei stílusunk egyedülálló. A kiváló hangulatra, a Black Velvet a garancia.

Bravo zenekar

Bravo zenekar

Három tagú zenekarunk jól felkészült repertoárral rendelkezik az örökzöld magyar és külföldi slágerekből, valamint a mulatós és a cigányzenéből is. A Rock and roll-ok és latin dalok mellett a naprakész slágerek is a repertoáron vannak. Közel 20 éves tapasztalattal és rutinnal vállaljuk a fellépéseket szinte minden korosztály igényeinek kiszolgálására.

Brillante női vonósnégyes

Brillante női vonósnégyes

A Brillante női vonósnégyes esküvőre, partyra, rendezvényre, önálló koncertre egyaránt várja az Ön felkérését. A Vonósnégyes tagjai képzett, gyakorlattal rendelkező fiatal zeneművész hölgyek a Pannon Filharmonikusok zenekarból. Együttesünket azzal a céllal hívtuk életre, hogy hogy az Ön rendezvényét különlegessé és emlékezetessé tegyük. Amit kínálunk: négy fiatal hölgy patinás hangszereken élőzenével varázsolja el a megjelenteket. A rendezvény stílusától függően Önnek lehetősége van klasszikus vagy könnyűzenei darabokból választani.

Tuti menü