Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zenekarok A-K képes leírás - Esküvői zene.tlap.hu
részletek »

Zenekarok A-K - Esküvői zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoizene.tlap.hu » Zenekarok A-K
Keresés
Találatok száma - 21 db
4 for you partyzenekar

4 for you partyzenekar

Zenekarunk igyekszik minden zenei ízlést kielégíteni, széles repertoárunk az 50-es évektől napjainkig átfogó válogatást nyújt hazai és nemzetközi slágerekből. A zenék menüpontban próbáljuk bemutatni zenei palettánk sokszínűségét. Az itt hallható műfajok bármelyikéből akár egész estés műsort tudunk szolgáltatni. Honlapunk böngészéséhez jó szórakozást kívánunk és reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!

Akkord Band

Akkord Band

Mint ahogyan mindenki tudja, egy sikeres bulinak mulatságnak a jó zene a lelke. Tisztában vagyunk vele, hogy a zenekar kiválasztása nehéz, és komoly körültekintést igénylő döntés, hiszen a zeneszolgáltatás minősége nagyban tudja emelni, de rossz választás esetén sajnos rontani is, egy esemény színvonalát. Ha igényes, felejthetetlen élőzene szolgáltatást keresel, akkor az alábbiakban együttesünket, az Akkord Band erdélyi - brassói - zenekart szeretnénk szíves figyelmedbe ajánlani, mert sokszínű repertoárjával és kitűnő, igényes hangzásával kimondottan a Te és Vendégeid igénye szerint fog muzsikálni...

Amazonas zenekar

Amazonas zenekar

Az Amazonas rendezvényzenekar a gondtalan vendéglátás és a jó hangulat garanciája.Mindezt igényes tánczenével ajánljuk, mialatt az Ön dolga a felhőtlen szórakozás. Több száz hangulatos rendezvény tapasztalata után bízza ránk magát, és vendégeit kedvük szerint mulattatjuk.

B-Boogie Band

B-Boogie Band

Egyedi hangzás, egyedi zenekari felállás: mester és tanítványai - Hajdu Benedek jazz tanszakot végzett zenetanár, és két tanítványa 2008-ban megalapították a B-Boogie Band-et.A Budapesti Bartók Béla Jazz Tanszak hallgatója volt, valamint 7 évig katonazenészként játszott a Határőrség Központi Zenekarában, a folytatásban pedig több mint 20 évig zene-, és ének-tanárként tevékenykedett a Dömsödi Dezső Lajos Alapfokú Művészeti Iskolában.

Biber duó

Biber duó

Bálok , mulatságok , esküvők és rendezvények zenei lebonyolítása. Hangszereink: konga , szaxofon , szintetizátor és tangóharmonika.Igény szerint kisebb rendezvények egyszemélyben is szintetizátorral, tangóharmonikával.

Bibuczi esküvői zenekar

Bibuczi esküvői zenekar

A Bibuczi zenekar 1992-ben, zenetanárokból alakult. Hangszereléseinkben próbáljuk a háromfős zenekarunkból adódó lehetőségeket minél inkább kibővíteni, a kötöttségeket a technika segítségével a lehető legalacsonyabb szintre csökkenteni. Hangtechnikai berendezésünk bármilyen beltéri, vagy szabadtéri rendezvény hangosítására egyaránt alkalmas, így ha Ön esküvőre, lakodalomra, vagy más fajta rendezvényre egy igazi partizenekart keres naprakész repertoárral, akkor látogasson el oldalunkra és hívjon minket bizalommal!

Black Velvet

Black Velvet

Több éves tapasztalat alapján tud minőségi zenei szolgáltatást nyújtani ezen rendezvényeken zenekarunk. Mivel ma már csak a zeneszolgáltatás kevés, így nagy hangsúlyt fektetünk a megjelenésre és a színpadi előadásmódra is! Az egyedi és igényes megjelenéssel elsőként jelent meg a Black Velvet zenekar a zeneipari piacon, az elegancia épp olyan fontos, mint a zenekar tökéletes hangzása. Számos esküvő, céges rendezvény és más zenei rendezvény tapasztalata áll mögöttünk, mind belföldön és külföldön egyaránt. Széleskörű referenciánk mellett még a Black Velvet büszkélkedhet 2010 óta azzal is, hogy az AIDA cég óceánjáró hajójának visszatérő zenekara lett! Fiatalos lendületünkkel kiszolgálunk az általunk játszott rendezvényeken igazán széleskörű korosztályt és zenei stílusunk egyedülálló. A kiváló hangulatra, a Black Velvet a garancia.

Bravo zenekar

Bravo zenekar

Három tagú zenekarunk jól felkészült repertoárral rendelkezik az örökzöld magyar és külföldi slágerekből, valamint a mulatós és a cigányzenéből is. A Rock and roll-ok és latin dalok mellett a naprakész slágerek is a repertoáron vannak. Közel 20 éves tapasztalattal és rutinnal vállaljuk a fellépéseket szinte minden korosztály igényeinek kiszolgálására.

Buga László és Horváth Zsófia

Buga László és Horváth Zsófia

Engedje meg, hogy bemutatkozzam! Buga László mulatós, lakodalmas, esküvői zenész vagyok. Zeneszeretetem már kisgyermek korom óta meghatározó szerepet játszik az életemben. Zenei általános iskolába jártam, zongorázni tanultam. 13 évesen már egyedül zenéltem egy szilveszteri bálon közel 100 fős vendégseregnek, a jó hangulatot bizonyítja, hogy reggel 6 óra előtt senki nem ment haza... 15 éves koromban az Országos Szórakoztatózenei Központban zenész vizsgát szereztem, mellyel hivatalos előadó művész lettem. Jelenleg több mint 14 éve vagyok a pályán a közönség legnagyobb megelégedettségére. Időközben egy énekes hölggyel bővültem, így duóban (esküvői zenekar) változatosabb, színesebb műsort tudunk felépíteni. Évi 60-65 rendezvényen lépünk fel. Modern hangtechnikával, szintetizátorral rendelkezünk. Zenei repertoárunk a régi 60-70-es évek dalaitól napjaink sláger-zenéjéig számtalan zeneszámot felölel. Mindig az adott rendezvény magas zenei színvonala , a vendégsereg maximális elégedettsége a cél. Minden kedves vendég megtalálhatja az este folyamán a saját ízlésének megfelelő műfajt. Nem volt még olyan rendezvény, ahonnan akár egy vendég is csalódottan távozott volna...

Hirdetés
Cabriolet zenekar

Cabriolet zenekar

Repertoárunk széles, otthon érezzük magunkat minden zenei stílusban: a mai számoktól kezdve, a jazzen keresztül, egészen a cigány dalokig. Játszuk magyar és külföldi előadók slágereit, a 30-as évektől egészen napjainkig. Zenénket teltebbé, színesebbé teszi az élő saxofon, tangóharmonika, gitár, és szájharmonika.

Classic music band

Classic music band

Zenekarunk 1999-ben felkérésre alakult 3 fővel. Azóta vállaljuk különböző rendezvények zenei szolgáltatását, illetve rendezvények hangosítását. Hangosításunk az adott helyszínhez igazodó, professzionális hangtechnikával történik. CD lejátszót, valamint vezeték nélküli mikrofont a rendezvény szónoklataihoz, kérésre birtosítunk.

Cocktailband

Cocktailband

Ajánljuk zenekarunkat, a Cocktail Band-et ha egy fergeteges és színvonalas bulit vagy party-t kívánsz szervezni, rendezni. Szalonzene, régi klasszikus művek, party jellegű nosztalgia-disco és Rock and Roll, legújabb külföldi és hazai slágerek mind a műsorunk részét alkotják. Mindannyian több éve aktívan zenélünk, és nagy tapasztalatot szereztünk abban, hogyan tudjuk az éppen aktuális közönségünk igényeit a legjobban kiszolgálni. Rendszeres vendégei vagyunk az egyetemi és főiskolai rendezvényeknek, a nosztalgia táncesteknek, különböző nagyvárosi programoknak, sörfesztiváloknak és egyéb szervezett műsoroknak.

Coco Bello

Coco Bello

Szeretnétek ha a vendégeitek még évek múltán is arról áradoznának, hogy milyen jól érezték magukat az esküvőtökön? Ehhez járul hozzá az esküvői zenekar, emlékezetessé teszi életetek legszebb napját, változatos repertoárjával biztosítja a jó hangulatot a fiataloknak és az idősebbeknek egyaránt. Az életben mindenki egyszer tervezi, ezért fontos, hogy szép és felejthetetlen legyen!

Depo Band

Depo Band

Több mint 10 éves múltra visszatekintő zenekarunk 2005 óta zenél ebben a felállásban. Rendszeresen fellépünk különböző városi rendezvényeken, falunapokon, fesztiválokon. Emellett zenélünk családi esteken, céges partykon és lakodalmakon. Műsorunkat elsősorban hazai és külföldi slágerek alkotják a 60-as évektől napjainkig, de repertoárunkban megtalálhatóak különböző népi tánczenék (csárdás, kóló, polka, stb.) is. Zenei képzettségünk és több éves szakmai tapasztalatunk biztosíték a minőségi szórakoztatásra és a kiváló hangulatra, korhatárra való tekintet nélkül.

Esküvői zenekar - Élő zene

Esküvői zenekar - Élő zene

A Colorband Esküvői és Party Zenekar sokéves tapasztalattal vállal professzionális fellépést és zenei szolgáltatásokat bármilyen rendezvényen vagy esküvőn, megfizethető árakon, az ország bármely pontján. Filozófiánk alapja, hogy maradandó értéket adjunk a rendezvényeken, s mindezt olyan minőségben, hogy arra mindenki szívesen emlékezzen vissza még évek távlatából is. Fő profilunk a szórakoztató- és tánczene, de kérésre akármelyik választott zenei stílusban összeállítunk Önnek egy mindent átfogó zenei, vizuális és színpadi élményt, vagyis egy komplett műsort.

Funky'z zenekar

Funky'z zenekar

A zenekar immár több mint 10 éve játszik különféle rendezvényeken, esküvőkön, bálokon, céges bulikon, kerti partikon, klubkoncerteken, az egyszerű kiskocsmától az ötcsillagos szállodáig megannyi helyen lépett már fel megtáncoltatva a hallgatóságot. Zenekarunk élőben játszik, ami garantálja a fergeteges hangulatot. Repertoárunkat igényes funky, disco, rocky és mulatós slágerek alkotják, melyek közül a videók menüpont alatt meghallgathat néhányat.

Golden Boys

Golden Boys

Egy Észak-magyarországi kisváros, Encs (BAZ megye) művészeti alapiskolájának két lelkes zenetanára vagyunk. Idén éppen tíz éve, hogy együtt zenélünk hol komoly, hol mulatós zenét. Mindketten egészen kis korunkban kezdtünk zenélni és szinte már pelenkás korunktól játszunk mulatós, mulattatós zenét. A vendéglátós műfajhoz szükséges jártasságot a billentyűs egy öt tagú mulatós-zenekarban, a szaxis pedig több németországi szalon zenélés során szerezte meg korábban.

Tuti menü