Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zenekarok L-Z képes leírás - Esküvői zene.tlap.hu
részletek »

Zenekarok L-Z - Esküvői zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoizene.tlap.hu » Zenekarok L-Z
Keresés
Találatok száma - 23 db
Labanda Zenekar

Labanda Zenekar

A zenekar fő profilja elsősorban bálokon és lakodalmakban való igényes zenei közreműködés. Repertoárunkban éppúgy megtalálhatóak a nosztalgia számok, mint a mai eloadók nótái is. Nagyon szeretünk játszani bárés igényes európai szalonzenét is. A zenei palettán szerepelnek a régebbi és a mostani rockzenék. A zenekar akár több estét is betöltő repertoárral rendelkezik. Technikai felszereltségünk nagyon jó, a legkomolyabb hangrendszerek egyikével rendelkezünk, akár 800-1000 fős rendezvényt is kiszolgál, akár szabadtéren is.

Lagzisok

Lagzisok

E hangulatos jókedvű csapattal már sok, jó és sikeres rendezvényen vagyunk túl, és ezen rendezvények szervezői vissza-vissza hívják folyamatosan a zenekart. Rugalmasan alkalmazkodunk a felmerülő igényekhez, de a színvonal és a minőség mindig igényes. Együttesünk, zenekar fő hangszerei a szintetizátor, szólógitár, dob és basszusgitár, hohner-harmonika, de igény esetén kiegészülhet énekesnővel. Sokszínűnek kell lenni, minden korosztálynak, és minden műfajt játszani kell.

Leányvár Sramli

Leányvár Sramli

A Leányvár Sramli 1997-ben alakult a helyi német nemzetiségi néptánccsoport kísérő zenekaraként. A zenekar eredeti sváb zenét játszik, de a repertoárjából nem hiányozhatnak a szlovák dallamok és a kedvelt magyar slágerek sem. Az együttes rendszeresen kíséri a tánccsoportokat, valamint bálokon és esküvőkön is szívesen muzsikál.

Malibu-mmm Partyzenekar

Malibu-mmm Partyzenekar

Szabó Gyula, aki a csapat vezetője és Kárpáti László (Cila), már középiskolás koruk óta ismerik egymást. 1995 óta együtt zenélnek. Gyula akkor már jó pár éve oszlopos és alapító tagja volt a Broadway Band Tánczenekarnak, és Cila akkor csatlakozott hozzájuk, amikor valami változást szerettek volna a hangzásban és dobosra volt szükségük. Nem egészen egy év múlva, 1996 nyarán ismerkedtek meg Sági Tímeával, aki egy új produkcióhoz csatlakozott énekesként. Ebben az évben alakult ugyanis a Bergengóc Zenegóc Társulat, amely gyermekeknek szóló, vidám, kreatív, interaktív műsorral mutatkozott be országszerte. (Zenés mesekönyv) 1998-ban már nemcsak a Bergengóc Zenegóc Társulat, hanem a Broadway Band Tánczenekarban is Timi lett a szólóénekes, így a csapat együtt dolgozott mindkét formációban. 2006 nyarán a zenekar két részre bomlott. Az egyik fele változást kívánt, a másik fele elégedett volt a régi műsorral, technikával.

Marathon Trió

Marathon Trió

Marathontrio két tagja, Baumgartner Ferenc és Kőrös József (Buksi) több mint 20 éves közös múltra tekint vissza. 2004-ben csatlakozott hozzánk Garamvölgyi Viktória énekesnő. Repertoárunk széles stílus-palettáján a régi örökzöldektől napjaink legdivatosabb slágerekéig sok minden megtalálható(ld.repertoár). Természetesen nem hiányozhatnak a magyar sikerszámok, örökzöldek sem. Műsorunkban elsődleges szempont a jó táncolási lehetőség biztosítása, ha a vendégek rongyosra táncolták a cipőjüket, biztos jól érezték magukat. Minden zenés- táncos rendezvényt vállalunk, legyen az esküvő, céges - vállalati rendezvény, bál, party, születésnap, névnap stb. A zenekar igény szerint 2-4-5 fős felállásban is rendelkezésre áll, lásd Marathon Band.

Moon River Band

Moon River Band

Kultúrált megjelenése, kitünő hangzása, fiatalos lendülete és sokszínű repertoárja ad lehetőséget arra, hogy az Ön rendezvénye elképzeléseinek megfelelően sikerüljön. Ha kell partyzenekar egy céges bulira, ha kell tánczenekar egy álomesküvőre - a siker garantált.

Négyes fogat

Négyes fogat

Élőzene esküvőre, eljegyzésre, vállalati rendezvényre, bálokra, kerti party-ra, születésnapra, házzassági évfordulóra, osztálytalálkozóra az ország bármely pontján. Mulatós zenék, nóták, slágerek, discos zenék, rocky. A zenekar jelenlegi felállásában 2001 óta működik.

Night Light Trio

Night Light Trio

Szórakoztató tánczenét játszó, családi összetételü budapesti zenekarunk 1990-ben alakult. Háromtagú zenei formációnk jelenleg is változatlanul működő, széleskörű szerepléseinek köszönhetôen mára egy színvonalas nemzetközi zenei programmal rendelkező együttessé formálódott.

Origo-M

Origo-M

A zenekarunk 2006-ban alakult, melynek alapja mai napig a zene iránti szeretetünkre és a zenekarunk tagjainak barátságára épül! Az Origo-M zenekar jelenleg 4 főből álló lagzis zenekar, mely már számtalan rendezvényen, bálon, esküvőn és lakodalmon bebizonyította, hogy repertoárjukkal, szakmai hozzáértésükkel és lelkes munkájukkal felejthetetlenné tudnak tenni bármilyen fontos eseményt! Az elhivatottság mellett hobbynk is a zenélés, melyet már gyermekkorunk óta próbálunk tökéletesíteni, és az évek hosszú sora alatt kialakult, kinek melyik hangszer lett a szívének választottja. Az Origo-M jelenlegi tagjai billentyűn, szaxofonon, dobon és gitáron játszik, így alkotva egy tökéletes egységet, mely elengedhetetlen feltétele, hogy egy lakodalmat, esküvőt tökéletesen megvalósíthassanak!

Hirdetés
Party-Mix zenekar

Party-Mix zenekar

Sokéves zenei múltunk és tapasztalatunk révén számos nyilvános eseményen is részt vettünk, mint céges rendezvények, bálok, falunapok, élő koncertek, de fő tevékenységünk mindvégig a lakodalmas vendégsereg szórakoztatása maradt. Műsorlistánk magyar és külföldi előadók dalait egyaránt tartalmazza és ami dalaink stílusát illeti, a tág értelemben vett mulatós zenén kívül sok más műfajban is megálljuk helyünket.

Pesty Party Showband

Pesty Party Showband

A Pesty Party Showband az évezredfordulón alakult és az azóta eltelt 11 év alatt az ország egyik legkeresettebb partyzenekara lett. Itthon és külföldön is számos esküvőn, céges- és magánrendezvényen, utcabálon, egyetemi- és főiskolai bulin biztosította már a jó hangulatot. Az együttes hitvallása: elegáns megjelenés, exclusive zenei megszólalás! Mindig is elsődleges szempontnak tartottuk hiteles formában interpretálni azokat a közismert és táncolható magyar és nemzetközi slágereket, melyeket mindenki ismer, és amelyek kellékei a jó hangulat kialakításának. Fontos, hogy minden zeneszám úgy szólaljon meg, ahogyan azt az eredeti előadótól ismeri a közönség.

Régió zenekar

Régió zenekar

Mert ez egy olyan csapat, mely Régi jÓ számokat játszik, s nem probléma, az ország mely RÉGIÓjában él, mi szívesen megyünk Önökhöz, legyen az bál, céges összejövetel, lakodalom, vendégei műsorának hangosítása, osztálytalálkozó, iskolai, vagy családi rendezvény. (Számunkra a távolság nem akadály!) Veszprém és Fejér megye határán élünk (Csetény; Zirc; Bakonycsernye). Több, évtizedes zenei múlttal rendelkezünk, s zenénkkel bejártuk az országot. Ebben talán az is közrejátszott, hogy az alkalomhoz illő megjelenés és kultúrált megszólalás mellett, nem okoz gondot, ha a régmúlt slágereit, vagy akár napjaink aktuális (magyar) dalait szeretné hallani. Mi azon 'dolgozunk', hogy Ön és vendégei, jól érezzék magukat.

Roby és Adél

Roby és Adél

Schmidt Róbert vagyok. 1974. március 19-én születtem a Baranya megyei Véménd községben. Másfél éves korom óta kötődöm a zenéhez, ugyanis anyukám örömére akkor másztam először a zongorára. Hamar rájöttem, nem a tetején, hanem a billentyűi előtt a helyem, mert sokkal több örömöt szerez, s nemcsak nekem, de szerencsére a közönségnek is. Végigültem különböző zenei képzéseket, boldogítottam néhány tanárt, és közben átigazoltam a szintetizátorra, majd csatlakoztam egy helyi zenekarhoz. Ahogy teltek a közös esztendők, erősödtek egyéni elképzeléseim, minek eredménye egy saját zenekar lett. Sajnos sokáig nem tartott a közös karrier, ugyanis a felelős felnőttkor küszöbéhez érve munkám külföldre sodort, s a csapattól, ha fájó szívvel is, de búcsúznom kellett. Kedvesemmel a Győr-Moson-Sopron megyei Levél községben ütöttünk tábort, hol hamar barátokra, otthonra leltünk, s mára már családunk gyökeret eresztett a településen. Mivel zenész társaim az északnyugati csücsökben már nem voltak velem, így megkezdtem szóló pályafutásom. Ekkortájt ismertem meg Nagy Adélt és azt a gyönyörű hangot, melynek köszönhetően létrejött, s azóta is virágzik a mi ROBY és ADÉL formációnk. A vegyes énekhangnak hála, csaknem határtalan és sokszínű repertoárral, napjaik zenéitől a mulatós, világ és örökzöld slágerekig szinte mindennel tudjuk a Nagyérdemű jókedvét, zenei élményét fokozni.

Royal Partyzenekar

Royal Partyzenekar

A háromtagú Royal-Party Zenekar több évtizedes tapasztalattal vállal fellépést bármilyen rendezvényen, esküvőn. Széles zenei repertoárral állunk ügyfeleink és vendégeik rendelkezésére. Tekintse meg weblapunkat a részletes információkért együttesünkre vonatkozóan! Zenekarvezetőnk Tóth Zoltán, 1988 óta főállásban zenész s számos nagy nevű budapesti szálldában szórakoztatta már a nagyérdeműt. (Astoria, Gellért, Békje Orfeum) A fellépések szervezéséért is Ő felel, így feltétlenül várja megkeresésüket a holnlapunkun fellelhető, bármely elérhetőségünkön. Partyzenekarunk kínál: Két remek, több hangszeren játszani tudó zenészt; Egy elvarázsoló, több ízben megmérettett hangú előadót s mindezt kedvező árakon.

Siculus Együttes

Siculus Együttes

A Siculus együttes 1994 óta játszik ebben a felállásban, kezdetben 4 fővel, ami később 3 főre csökkent. Repertoárunkban megtalálhatóak a '60-as, '70-es, '80-as, '90-es évek nosztalgiaszámai. Nagyon szeretünk nótát, mulatóst játszani és igényes szalonzenét. A zenei listánkon szerepelnek rockzenék is. Népzenei kötődésünk miatt a rendezvényeken színvonalas szórakoztató muzsikát játszunk. E repertoárban vannak csárdások, foxok, keringők, polkák és cigánydalok. Évi rendszerességgel játszunk magyar, erdélyi és ausztriai bálokban, és nagy gyakorisággal lakodalmakban és szabadtéren is.

Sláger-Duó esküvői és lakodalmas zenekar

Sláger-Duó esküvői és lakodalmas zenekar

Zenekarunk egy évtizedes múltra tekint vissza. Széles és igényes repertoárunk biztosíték a felhőtlen szórakozáshoz minden korosztály számára. A zenekar esküvőre, lakodalomba és bálra kiváló választás. Országszerte vállalunk fellépéseket. Bővebb információt honlapunkon találhat!

Sound Force

Sound Force

A Soundforce zenekar partykat, rendezvényeket, esküvőket vállal,valamint pubokban és klubbokban is fellép. Élő formációban is játszik. A zenekar több zenei műfajban is otthonosan mozog: jazz, blues, funky, soul, rock és tánczene. A Soundforce több formációban is vállal fellépéseket: duo, trio és kvartett.

Tuti menü